Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni ca ii este teama de faptul ca rivalii de la CFR Cluj vor fi ajutati sa iasa campioni si de catre presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.

"Mi-e teama ca CFR Cluj va fi ajutata. Mi-e frica de arbitraje in retur si de aranjamente. De Costica de la Valcea (Gheorghe Constantin, n.r.) in primul rand, e smecher rau de tot. Cu siguranta va fi un retur disputat, dar totul depinde de arbitraje", a declarat Gigi Becali.

Finantatorul din Ghencea a adaugat ca echipa sa va iesi din lupta pentru titlul de campioana daca va pierde contra lui CFR Cluj: "Etapa a doua este hotaratoare pentru Steaua. Daca invingem pe CFR Cluj, avem sanse la titlu. Daca ne bat ei, s-a terminat totul. Ei au opt puncte in fata noastra si sunt foarte stapani pe ei. E normal sa fie asa".

Patronul Stelei a mai spus ca returul va fi marcat de jocuri de culise: "O sa se apese la butoane din prima etapa. O sa apas si eu incontinuu, daca pot, pentru ca in tur am dormit. Cele mai multe le are cine are cei mai multi bani, adica eu. In tur am dormit, dar acum ma apuc sa pun si eu mana pe butoane. In tur mi-a luat puncte si Gloria Buzau, pentru ca am dormit si am lasat butoanele neapasate". Becali a precizat apoi ca a glumit cand a afirmat ca va recurge la jocuri de culise: "Glumesc cand spun ca voi apasa pe butoane. La arbitri nu ma bag, mi-e frica. Nu am apasat niciodata pe butoane".

Referitor la felul in care echipa ros-albastra s-a pregatit in aceasta iarna, Becali a comentat: "Am vazut ca echipa merge bine si sunt foarte multumit. Pepe Moreno va fi plusul in atac. Totusi, in amicale, nu s-a folosit echipa de baza. Sunt linistit".

Gigi Becali a mai afirmat ca i se pare normal ca Victor Piturca sa convoace foarte multi fotbalisti stelisti, avand in vedere trecutul sau in Ghencea: "Piti e stelist. Chiar daca a avut unele divergente cu mine, nu uita ca e stelist. Sentimentele de stelist nu mor asa de repede".

Omul de afaceri s-a referit si la accidentarea lui Habib Habibou: "Nu m-am temut. A fost o lovitura la gat si mi-am dat seama ca nu e nimic grav".

Intrebat ce mesaj are sa-i transmita lui Gheorghe Hagi, nasul sau de cununie, care marti va implini 43 de ani, Becali a raspuns: "Nu ma intereseaza ca e ziua lui Hagi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.