Doar trei fotbalisti, dintre care doi portari, au fost prezenti ieri la reunirea lotului echipei nationale pentru meciul amical cu Israel de miercuri.

La centrul de la Mogosoaia au ajuns la ora programata doar Bogdan Lobont, Danut Coman si Cosmin Moti, ieri fiind asteptati sa mai ajunga in tara Tamas, Cocis, Chivu si Ogararu.

“Cred ca este prima reunire cu atat de putini jucatori. Important este ca la Tel Aviv ne vom vedea cu totii dupa doua luni”, a spus Lobont, iar selectionerul Piturca a recunoscut ca situatia este delicata.

“Este un meci pe care il consider important pentru a incepe cu dreptul acest an in care se disputa si turneul final al CE. Situatia la meciurile amicale este mai delicata, pentru ca este putin timp de pregatire a jocului. Dar in lot se gasesc jucatori care au dus greul acestei campanii si cred ca toata lumea stie ce are de facut”, a spus Piturca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.