Adelina Gavrila a stabilit cea mai buna performanta mondiala a anului in proba de triplusalt, cu o saritura de 14,78 metri.
Dupa un an de seceta, pare sa rasara soarele si in atletismul romanesc. Stelista Adelina Gavrila a realizat simbata cea mai buna performanta mondiala a anului, in proba de triplusalt a celei de-a doua etape a intrecerii Athletics Tour Distrigaz Sud, rezervata seniorilor, tineretului si juniorilor I. Gavrila a reusit o saritura care a masurat 14,78 m.

Desi anul trecut atletii romani nu au reusit sa cucereasca nici o medalie la intrecerile de anvergura, Adelina Gavrila este optimista in ceea ce priveste rezultatele de la Beijing. „Eu consider ca Romania va putea obtine trei medalii la olimpiada de anul viitor. Sanse la podium au Marian Oprea, Nicoleta Grasu, poate Angela Morosanu, iar printre finalistele de la proba de triplusalt sper sa ma numar si eu”, a spus Adelina Gavrila. La competitia organizata in sala de atletism din cadrul CSNB „Lia Manoliu” au participat 86 de atlete si 145 de baieti, reprezentind 72 de cluburi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.