Dinamo isi continua procesul de intinerire a echipei, producand totodata o premiera in ceea ce priveste stagiile de pregatire. Ieri, gruparea din stefan cel Mare a plecat in Antalya, deplasand in Turcia loturile de la prima si a doua formatie.

Astfel tinerii jucatori vor avea sansa sa fie doua saptamani in contact continuu cu jucatorii consacrati si, de ce nu, sa se impuna in fata unora pentru a face pasul spre echipa mare.

Promovarea tinerilor nu este o noutate pentru Dinamo. De-a lungul timpului, din randul formatiilor de juniori au facut pasul spre echipa mare mai multi jucatori, printre care Ionut Lupescu, Raducioiu, Marica, Marius Niculae, Florentin Petre, Mitea, stefan Radu, Pulhac si Ropotan.

In cantonamentul din Turcia, Dinamo va disputa sapte meciuri amicale, in timp ce Dinamo II va avea sase teste. Primul joc al echipei mari este programat pe data de 6 februarie in compania croatilor de la Slaven Belupo. Doua zile mai tarziu, "cainii" vor intalni Lech Poznan (Polonia), iar pe 10 februarie Litex Lovech (Bulgaria). Pe 12 februarie si 14 februarie Dinamo va disputa doua partide pe zi. Mai intai cu Sifok (Ungaria), de la ora 11, si apoi cu Zalaegerszegi TE (Ungaria), de la ora 16, iar peste alte doua zile "alb-rosii" vor intalni pe Pohang Steelers si Rabotnicki Kometal.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.