Alegerile pentru desemnarea noului presedinte al Federatiei Romane de Atletism s-au aminat din cauza unor vicii de procedura.
Lupta pentru primul loc in conducerea atletismului romanesc a obtinut un ragaz mai mare pentru stabilirea persoanei care va trece prima linia de sosire. Adunarea Generala de alegeri care va stabili noul conducator al atletismului romanesc a fost aminata pentru data de 12 mai, se arata intr-un comunicat emis de federatia de specialitate. Consiliul Federal al forului a luat aceasta decizie pentru ca nu au fost indeplinite procedurile stipulate in Statutul FRA. Principalii favoriti sint Iolanda Balas-Soter si Ion Sandu, ultimul puternic sustinut politic. Intre timp, campania electorala continua. Sandu a anuntat ca va construi un complex sportiv la Arad.

Pe de alta parte, dupa ce a realizat o premiera in sportul romanesc prin recompensarea in bani a juniorilor si a copiilor in cadrul concursurilor de sala, Iolanda Balas, actualul presedinte al FRA, a facilitat unele gratuitati in ceea ce priveste sportul scolar. Astfel, a fost anuntata suspendarea taxei de participare la competitiile organizate pentru categoriile juniori si copii, componenti ai structurilor scolare afiliate la federatie. Acestei decizii i se adauga si accesul gratuit pe Stadionul "Iolanda Balas Soter", dupa un program stabilit, al cluburilor sportive scolare si a liceelor cu program de educatie fizica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.