Conducerea dinamovist a gsit inlocuitor pentru Claudiu Niculescu: atacantul argentinian Osvaldo Miranda, de la Gimnasia de Jujuy, pentru care “cainii” vor plti 1,5 milioane de dolari.

Surse din cadrul gruprii din “tefan cel Mare” au declarat c tranzacia a fost perfectat i c juctorul de 23 de ani este ateptat s soseasc in Romania in timp util, pentru a face deplasarea cu restul delegaiei in Antalya. Miranda a fost in aceast iarn i pe lista de achiziii a Stelei, care a renunat la el dup ce a ajuns la un acord cu ali trei juctori sud-americani. Fotbalistul joac la Gimnasia de Jujuy, locul 13 din 20 de echipe in ultimul campionat din Argentina. In 2007, Miranda a jucat in toate cele 16 meciuri din Clausura, inscriind patru goluri. Atacantul argentinian va avea la Dinamo un salariu de 200.000 de euro pe sezon.

Un alt atacant dorit de Dinamo, moldoveanul Igor Bugaev, a ajuns deja in Antalya, unde se pregtete cu naionala rii sale pentru partida amical cu Kazahstan, de la 6 februarie. Administratorul delegat Cornel Dinu ii va monitoriza in acest meci pe Bugaev i pe portarul Stanislav Namako. Dup terminarea partidei, cei doi fotbaliti moldoveni se vor altura lotului dinamovist, urmand a fi testai pan la 14 februarie, in vederea unui eventual transfer.