Aproximativ 14 milioane de euro ar fi intrat in conturile Stelei, ale lui Dinamo sau ale Otelului Galati in cazul in care cei mai curtati jucatori din primul esalon, Dica, Goian sau Szekely, s-ar fi transferat.
Joi a fost ultima zi in care suporterii au avut emotii in privinta principalilor jucatori din Liga I. O data cu luna ianuarie s-a incheiat si perioada de transferuri in Occident, astfel ca jucatori precum Nicolae Dica, Dorin Goian, Cristi Pulhac sau Cristi Sapunaru vor ramine, cel mai probabil, in campionatul intern pentru a se lupta pentru accederea in Liga Campionilor.

Intr-un top al transferurilor ratate, cel mai valoros financiar ar fi fost fundasul stelist, pentru care Gigi Becali solicita 6-7 milioane de euro, insa Aston Villa, Everton sau chiar Borussia Dortmund n-au fost dispuse la asemenea cheltuieli. Urmeaza Dica, evaluat la patru milioane de euro. Cazul liderului ros-albastrilor a fost si actorul celor mai multe comedii legate de transfer.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.