Pugilistul roman Lucian Bute, castigator al centurii NABA (North American Boxing Association) la categoria supermijlocie, isi va apara titlul in fata americanului Jose Spearman, in cadrul unei gale care va avea loc pe 21 aprilie, la Galati. Clubul Interbox a anuntat, intr-un comunicat, ca meciul dintre Bute si Spearman va avea 12 runde si va reprezenta prima aparitie a pugilistului in fata publicului din Romania, din noiembrie 2003, cand a trecut la profesionism. Bute are in palmares 11 victorii inainte de limita, din tot atatea partide disputate la profesionism.

La randul sau, Jose Spearman a obtinut 23 de victorii, dintre care 10 prin KO, in cele 34 de meciuri disputate la profesionism. Bute a castigat centura NABA dupa victoria obtinuta in iarna in fata pugilistului Christian Cruz. In cadrul galei care va avea loc pe patinoarul artificial din Galati, vor mai boxa Adrian Diaconu si Ion Ionut (Jo Jo Dan) insa adversarii acestora nu au fost stabiliti inca.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.