CUPA DAVIS - A mai ramas o saptamana pana la meciul cu Franta. Andrei Pavel si Catalin Gard s-au alaturat lotului Romaniei in cantonamentul de la Sibiu, in perspectiva intalnirii cu Franta, din turul intai al Grupei Mondiale, programat saptamana viitoare.
Dupa primul antrenament efectuat in Sala Transilvania, in care jucatorii de simplu au pus accent pe servicii si retururi taiate, iar cei de dublu au exersat cu precadere serviciul si o cat mai buna acoperire a terenului, Pavel a declarat ca reprezentativa “Cocosului galic” este cel mai puternic adversar pe care Romania putea sa-l intalneasca.

REALISM. “La Australian Open, Franta a avut 16 jucatori pe tablou, ceea ce este un record. Si daca vin cu echipa a patra sau a cincea, tot sunt puternici. Dar in Cupa Davis se produc multe surprize, mai ales in Grupa Mondiala. Noi avem sansa sa jucam acasa si sper sa fim in forma si sanatosi. Anul trecut ne-au batut, dar cred ca atunci puteam face mai mult. Acum, cu publicul in spate, ar fi frumos sa reusim un rezultat bun”, a spus “Cneazul”. El a recunoscut ca a fost impresionat de evolutia lui Jo-Wilfried Tsonga la Australian Open, dar crede ca plusul de experienta pe care il are in Cupa Davis ar putea fi decisiv. Aflat pe final de cariera, Pavel a spus ca va incerca sa dea totul impotriva francezilor, mai ales ca nu vor mai fi foarte multe me­ciuri in Cupa Davis pentru el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.