Jocul slab al bistritenilor a dat frau liber imaginatiei conducerii dinamoviste, care a spus ca partida Stelei cu Gloria a fost regizata. In replica, Padureanu - care sustine ca n-a fost nimic necurat la meciul de miercuri - le aminteste celor din Stefan cel Mare si Giulesti ca, daca ar fi sa se continue pe aceeasi linie, si partidele Dinamo - Sportul sau Rapid - CFR Cluj ar putea fi suspectate.

Ati aranjat meciul cu Steaua?
Fugi, domnule, de-aici. N-am facut blat cu Steaua.

Cei de la Dinamo asa sustin.
Pai lui Dinamo, Rapid si Steaua nu le-a mai ramas decat sa se acuze intre ele.

Deocamdata acuza Bistrita.
Deocamdata. Dar s-a mai auzit cate ceva si de meciul pe care Dinamo l-a castigat cu Sportul, precum si de cel al Rapidului cu CFR Cluj... Asa ca sa-si vada de jocurile lor. Sa vedem in meciurile directe ce vor face Dinamo, Rapid si Steaua.

Sunteti sigur ca n-a fost nimic necurat la meciul de miercuri?
Domnule, noi suntem acum la minus sase in clasamentul adevarului, ce naiba! Nu intra nimeni in noroi de dragul altuia. Si cu asta basta, ca nu vreau sa-mi complic gandirea cu idiotenii de genul asta.

ASTIA NU-S PRESEDINTI

Gigi Netoiu a anuntat ca va premia toate echipele care vor invinge Gloria...
Nici o problema. E treaba lui ce face cu banii.

...Iar Borcea a spus ca a fost Stan si Bran la Bistrita.
E, poftim! Nici n-ai cu cine discuta. Astia nu sunt presedinti, ci niste indivizi care s-au trezit cu niste bani in buzunar si care pana mai ieri n-au avut nici o treaba cu fotbalul.

'Pana mai ieri>> se existau astfel de discutii?
Nu. S-a ajuns aici din cauza unora care in doar cativa ani au ajuns sa posede sume de bani fantastice, iar acum cred ca, daca au acesti bani, se pricep si la fotbal.

SA FIE AMENDATI

Ce e de facut?
Liga Profesionista de Fotbal ar trebui sa-i mai tempereze pe toti acestia care fac acuze nefondate. Toti cei care au spus ca Gloria - Steaua a fost blat, ar trebui chemati la liga cu dovezi. Daca nu au, sa fie amendati si suspendati.

Sustineti ca Netoiu si Borcea au facut declaratii nefondate?
Pe unii, atata ii duce capul, atata spun.

De ce ati pierdut meciul cu Steaua?
Din cauza faptului ca am primit gol extrem de repede.

E Gloria candidata la retrogradare?
Nu. Sunt alte echipe intr-o situatie mai grava decat a noastra. E adevarat ca avem un program infernal acasa, dar avem jocuri mai lejere in deplasare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.