Pulhac ar putea fi urmatorul jucator care pleaca de la Dinamo in aceasta iarna, dupa Radu Stefan si Claudiu Niculescu. Pe adresa clubului a sosit o noua oferta pentru fundas, de la Espanyol Barcelona.

Catalanii ofera 2,5 milioane de euro, exact suma pe care o solicita Dinamo pentru a elibera jucatorul. Interesul lui Espanyol pentru Pulhac a fost confirmat si de managerul sportiv Petre Buduru. “Exista contacte cu Espanyol, dar si cu alte echipe, insa nu stiu daca se vor si materializa”, a spus Buduru ieri. Cristi Pulhac si-a ma­ni­festat in mai multe randuri do­rin­ta de a pleca de la Dinamo, fiind ne­mul­tumit de salariul pe care il pri­mes­te, 30.000 de euro pe an. Singurul impediment in realizarea mu­ta­rii este terminarea perioadei de tran­sferuri in Europa, care a expirat ieri, la miezul noptii, anunta Jurnalul National.

Vicepresedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Vasile Turcu, a precizat ca nu se pune problema ca Pulhac sa paraseasca echipa. "Cand i-am dat pe stefan Radu si Claudiu Niculescu, am facut o sedinta a Consiliului de Administratie si am decis sa le dam drumul. Acum nu mai pleaca nimeni. Avem si noi obiective de indeplinit. Nu pleaca nici Danciulescu, nici Pulhac. Vrem sa castigam Cupa Romaniei si sa prindem un loc de Champions League", scrie Romania Libera.

Gueye Mansour reprezinta un alt nume controversat, insa cu probleme pentru Dinamo. Transferat in acte o data cu Torje, Mansour nu intentioneaza sa paraseasca Politehnica Timisoara, insa si-ar dori sa plece la o formatie din strainatate, fara sa-i pese ca ar putea fi suspendat de „caini“. „Dinamo sa ma suspende pe mine? Asta e buna. Imi vine sa rad. Sa ma suspende, nu ma intereseaza. Eu sincer mi-as dori sa raman la Timisoara, dar nu stiu daca se mai poate. La Dinamo nu as vrea sa plec. Ma voi pregati singur si astept un raspuns de la impresarul meu, care mi-a zis ca are oferte pentru mine din strainatate“, spune Mansour. Potrivit Cotidianul, jucatorul sustine ca a fost pacalit de dinamovisti, crezand ca semneaza de fapt un precontract.

In ciuda ple­ca­ri­lor, presedintele executiv, Cristi Borcea, este multumit de campania de transferuri si spune ca aceasta va continua. “Am cheltuit 2,5 mi­lioane si vom mai cheltui pentru achizitii. Vom avea o campanie foarte buna de transferuri”, a spus Borcea, care neaga insa interesul pentru fundasul stelist Ionut Rada: “Nu e un jucator pe care noi il vrem. Nu s-a discutat niciodata despre transferul lui Rada la Dinamo."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.