Capitanul nejucator al Frantei il lauda pe liderul tenismenilor tricolori inaintea infruntarii de la Sibiu, din primul tur al Cupei Davis.

Desi sunt mari favoriti in meciul de Cupa Davis cu Romania, programat in perioada 8-10 februarie, la Sibiu, francezii sunt diplomati. Guy Forget, capitanul nejucator al „cocosilor galici“, cunoaste foarte bine selectionata romana, marturisind ca singurul adversar de care se teme este veteranul Andrei Pavel. Provocat de presa din Hexagon, care considera meciul drept o simpla formalitate, Forget a replicat: „Nu jucam impotriva unor capre! Romanii sunt jucatori de calitate“.

Nasty, dezamagit

Franta va sosi luni la Sibiu cu cei mai in forma tenismeni ai momentului, Jo-Wilfried Tsonga, finalist la Australian Open, Richard Gasquet, numarul 7 mondial, Michael Llodra si Arnaud Clement, ultimii doi finalisti in proba de dublu la primul turneu de Grand Slam al anului. „Tsonga va deveni un mare jucator de Cupa Davis. E un tenismen complet. Nu ma tem ca va fi obosit dupa Australian Open, fiindca, de data asta, nu va mai infrunta jucatori de calibrul lui Djokovici, Murray sau Nadal“, a precizat Forget.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.