teaua a invins, marti, pe Metalurgs Liepajas, scor 1-0, in primul joc din cantonamentul din Cipru, in care Jose Pepe Moreno, Dayro Moreno, Andres Mendoza si Dino Eze au debutat pentru formatia din Bulevardul Ghencea.

Golul Stelei a fost marcat de Nicolae Dica, in minutul 30, dupa ce acesta a fructificat un penalty obtinut de columbianul Pepe Moreno.

Marius Lacatus a inceput meciul cu urmatoarea formula: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Surdu - Dica - Pepe Moreno. In partea a doua, componenta Stelei a fost: Zapata (Cernea 69) - Petre Marin, Ninu, Goian, Dino Eze - Bicfalvi, Plesan - Neaga, Dayro Moreno, Mendoza - Habibou.

Liepajas a reusit sa marcheze in minutul 55, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Steaua a fost sustinuta de cativa suporteri romani, stabiliti in Cipru. Acestia au afisat un banner pe care scria "Oriunde ati fi, sunteti acasa".

Toti cei cinci jucatori achizitionati in aceasta iarna, Jose Pepe Moreno, Dayro Moreno, Andres Mendoza, Dino Eze si Habib Habibou au evoluat in acest joc. Pepe Moreno a inceput meciul din postura de titular, ca varf impins, evidentiindu-se prin penalty-ul obtinut in minutul 30 si prin bara din minutul 25. Habib Habibou, intrat la pauza in locul lui Pepe Moreno, a evoluat pe postul acestuia si a avut cateva actiuni in viteza care au periclitat poarta adversa.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.