Vedetele Andrei Pavel si Victor Hanescu, dar si capitanul nejucator Florin Segarceanu, completat de Ilie Nastase, cred ca echipa Romaniei nu poate emite pretentii in confruntarea de Cupa Davis cu Franta, programata saptamana viitoare, la Sibiu.

Componentii lotului (si nu numai ei) cred ca numai o minune ar putea sa aduca Romaniei victoria. Capitanul nejucator, Florin Segarceanu, rade cu un ochi si plange cu celalalt inaintea confruntarii de la finele saptamanii viitoare.

„Si asa era un meci dificil acesta cu Franta... Acum trebuiau sa mai aiba si jucatori in cele mai importante finale la concursurile internationale! Haideti sa fim realisti si seriosi. Daca luam un punct, atunci vom fi supermult umiti. Franta este peste noi aproape la toate capitolele. Noi avem de partea noastra probabil o atmosfera extraordinara din partea spectatorilor si dorinta de victorie. E drept ca uneori se mai intampla si surprize“, a spus Segarceanu.

Victor Hanescu, unul dintre cei doi jucatori care ne vor apara sansele in meciurile de simplu, stie care este singura posibilitate ca Romania sa reuseasca sa elimine Franta. Tenismenul roman i-a spionat pe unii dintre jucatorii francezi la recent incheiatul Australian Open (acolo unde el a parasit competitia din turul inaugural) si crediteaza, de asemenea, ideea ca tricolorii au sanse minime. „Oricand joci cu Franta este greu. Cred ca orice punct castigat impotriva lor este extrem de important. Sper sa iesim cu un 1-1 dupa meciurile din prima zi si sa prindem o forma de exceptie la dublu. Apoi, orice este posibil“, crede Hanescu.

Pavel nu crede in minuni

Cel mai valoros tenismen din echipa lui Florin Segarceanu, veteranul Andrei Pavel (34 de ani), a marturist ca nu vrea sa spuna lucruri mari inaintea acestui meci, pentru ca lumea sa nu fie apoi dezamagita.

„Nu cred ca trebuie sa mai spun ceva despre Franta. Sunt valorosi si clar sunt favoriti. Noi vom juca atat cat putem de bine, dar nu putem face minuni peste noapte. Daca o sa invingem, atunci ar fi bomba anului“, a opinat Andrei Pavel, care se va alatura maine lotului Romaniei de la Sibiu. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, nu da nicio sansa tricolorilor in meciul cu Franta. Fostul mare tenismen crede ca Pavel si colegii sai sunt condamnati sa piarda.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.