Lazio Roma si Dinamo au ajuns la un numitor comun dupa trei zile de negocieri dure, in care suma de transfer a lui Radu Stefan a crescut de la 4,5 milioane la 5,4 milioane de euro.
Dinamo a reusit cel mai mare transfer din fotbalul romanesc, cedandu-l pe Radu Stefan pentru suma de 5,4 milioane de euro italienilor de la Lazio Roma. Tanarul fundas central va evolua pentru echipa din Cetatea Eterna sub forma de imprumut pana in vara, urmand ca apoi sa semneze un contract valabil pe patru sezoane. "Cainii" vor primi acum 1,2 milioane de euro, iar restul sumei - la finalul anului competitional, cand se va parafa transferul definitiv. "A meritat efortul depus in aceste trei zile. Suntem mandri si fericiti ca am realizat cel mai mare transfer din Romania. Cea mai mare problema a fost ridicata de plata TVA-ului, dar pana la urma ne-am inteles", a precizat Vasile Turcu.

Lazio va incerca sa-l legitimeze cat mai repede pe Radu Stefan, astfel incat jucatorul sa fie apt pentru disputa din returul sferturilor Cupei Italiei contra Fiorentinei lui Mutu. Mai mult, tot ieri, a fost anuntat si transferul sub forma de imprumut al lui Guglielmo Stendardo de la Lazio la Juventus Torino. Astfel, Radu Stefan are mari sanse sa joace titular din primul meci in care va imbraca tricoul lui Lazio. Ieri, internationalul roman a efectuat vizita medicala si a facut cunostinta cu noii sai colegi. "Plecarea lui Radu Stefan este cel mai mare transfer al fotbalului romanesc. Am luat un milion acum. Deja am investit 2,5 milioane de euro in transferuri. A fost o oferta unica. Lazio era de nerefuzat si pentru Dinamo, si pentru cariera jucatorului. Nu va faceti probleme, plecarea lui Radu stefan va fi suplinita in cel mai scurt timp", a comentat Cristi Borcea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.