Steaua a reusit, in mare parte, sa rezolve situatia jucatorilor pe care ii pusese, la inceputul anului, pe "lista neagra": Iacob va juca la Kaiserslautern (liga a doua germana), Marius Croitoru e aproape de transferul la Hapoel Kyriat Shmona (prima liga din Israel), Zaharia a plecat sa discute cu cei de la Tianjin Teda (prima liga din China), iar Badoi se afla deja la Poli Timisoara.
Ceilalti renegati, Neaga, Petre Marin si Cristocea, au situatii diferite: primii doi se afla in continuare in lotul
primei echipe, iar cel de-al treilea se antreneaza cu Steaua II, inca in cautarea unei oferte.

Mai vin atacanti
Cotidianul peruan Libero a scris ca atacantul Jaime La Torre, ultima oara la Universitario de Deportes, va ajunge marti in Romania pentru a semna cu Steaua. Sursa citata a notat ca jucatorul va ajunge gratis la Steaua, deoarece contractul sau cu Universitario a expirat la finalul anului 2007. "Aveam angajament pana la finalul anului trecut, iar clubul nu a crezut de cuviinta sa-l prelungeasca. Nu mi-au spus nimic si am incheiat conturile cu ei. Marti ajung la Steaua cu cartea verde in mana", a spus La Torre.
Adrian Ilie a declarat ca La Torre este un atacant peruan, in varsta de 21 de ani, de perspectiva, care va semna un contract pe sase luni cu optiune de prelungire. "La Torre va merge la Steaua II. Daca va confirma, il vom opri si de la vara", a spus Ilie.
In acest moment, Steaua are opt atacanti: Dayro Moreno, Jose Moreno, Andres Mendoza, Habib Habibou, Nicolae Dica, Adrian Neaga, Romeo Surdu si Vali Badea. "Alte achizitii? Depinde daca vor mai fi plecari de jucatori, pentru ca eu spun ca in acest moment lotul este complet", a adaugat Ilie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.