In etapa a 21-a din Primera Division se vor confrunta Laurentiu Rosu si Cosmin Contra, in partida Recreativo Huelva-Getafe, programata maine la ora 18.00.

"Gurita" este pe picior de plecare, fiind dorit de Politehnica Timisoara chiar din aceasta iarna. Insa conducerea clubului de la periferia Madridului ezita sa-l declare liber de contract, cu atat mai mult cu cat internationalul roman a aratat o crestere de forma in ultima perioada.

In campionatul italian, Adrian Mutu si Cristian Chivu vor disputa, tot maine, meciuri in deplasare, in etapa a 20-a. Fiorentina se va deplasa la Empoli pentru a juca impotriva penultimei clasate, in timp ce Internazionale Milano va evolua pe terenul celor de la Udinese. Chivu pare a avea o partida mult mai grea decat Mutu, tinand cont ca Udinese se afla pe locul 5, aflandu-se in lupta cu Fiorentina pentru un loc de Champions League.

Echipa lui George Ogararu, Ajax Amsterdam, va juca in deplasare, maine, la Vitesse, in runda a 22-a a Eredivisie. "Lancierii" ocupa in acest moment locul secund, la trei puncte in urma celor de la PSV.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.