Cu o luna inainte de reluarea competitiei interne, o parte din formatiile din Liga I se afla in pregatire in Spania sau Cipru.

Dupa anul nou mai toti antrenorii au pus accent pe pregatirea fizica pentru ca acum, in aceasta perioada, mai toate echipele sa dispute o partida de verificare la un interval de doua-trei zile.

Dinamo nu reuseste sa castige inca in Cipru, terminand la egalitate a treia partida din Insula Afroditei dupa ce le-a pierdut pe precedentele cu acelasi scor 0-2. Ieri, adversari au fost sud-coreenii de la Gyeongnam (locul patru in prima liga sud-coreeana). Pentru Dinamo au marcat Niculescu in minutul 19 si Vranjkovic in minutul 88. Dinamo s-ar fi putut impune usor in fata asiaticilor, numai ca ratarile incredibile si cele doua gafe din aparare au facut ca partida sa se incheie fara invingator.

La aceeasi ora cu Dinamo a jucat si Otelul Galati in compania ucrainenilor de la Metalurg Donetk. Echipa pregatita de Petre Grigoras a pierdut cu 3-2, golurile "otelarilor" fiind inscrise de catre Silviu Ilie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.