Rapidistii se pregatesc pentru doua meciuri grele, giulestenii urmand sa intalneasca pe FC National (sambata) si pe Steaua (miercurea viitoare). Pana atunci, giulestenii stau cu urechile ciulite spre derbiul dintre Steaua si Dinamo, rapidistii recunoscand ca un rezultat egal intre cele doua formatii i-ar avantaja in lupta pentru titlu. "Jocul Stelei cu Apulum Alba Iulia ne da incredere. In meciul Steaua - Dinamo, vreau sa iasa un egal. Rapid a jucat bine de cand a inceput campionatul. E adevarat, am avut meciuri doar in Giulesti, acum sa vedem ce facem cand iesim afara", a spus fundasul Marius Constantin inaintea antrenamentului de ieri dimineata.

Constantin a mai aprecizat ca nu stie daca e normal ca arbitrii straini sa conduca derbiurile Diviziei A. "Si arbitrii nostri au valoare. Oricum, toata lumea greseste. S-a vazut la toate Campionatele Mondiale ca si arbitrii de mare clasa gresesc mult", a spus Marius Constantin. La randul sau, presedintele Dinu Gheorghe a spus ca nu este nici pro, nici contra delegarii arbitrilor norvegieni la meciul cu Steaua.
"Noi avem incredere in arbitrii romani si n-am solicitat brigada din strainatate. Decizia a apartinut in exclusivitate comisiei de specialitate. In consecinta, nu suntem nici pro, nici contra acestei nominalizari", a declarat Dinu Gheorghe privitor la delegarea arbitrilor norvegieni la meciul Steaua - Rapid.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.