Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca stadionul "Dan Paltinisanu" pe care evolueaza echipa Poli Timisoara intra in renovare. Ostaficiuc a declarat ca a alocat deja suma de 2,7 miliarde de lei in vederea montarii a 23.000 de scaune, care vor avea culoarea violet la dorinta suporterilor echipei Poli. "In ultima sedinta de consiliu de saptamana trecuta, am aprobat mutarea unei sume de bani la capitolul de investitii. Am alocat 2,7 miliarde de lei, adica aproximativ 80.000 de euro, pentru a completa bugetul repartizat lucrarilor la stadion.

Acesti bani se cheltuiesc conform procedurilor legale si se va face o licitatie pentru cea mai buna oferta", a spus presedintele Consiliului Judetean Timis.
Constantin Ostaficiuc a precizat ca procedura de realizare a scaunelor va dura 60 de zile, vopseaua violet urmand sa fie adusa din Elvetia. "Pe masura ce se vor finaliza scaunele, ele se vor monta zilnic. Pe de alta parte, de astazi (n.r. - miercuri), se incepe refacerea gazonului si tot de astazi se va lucra la refacerea vestiarelor interioare. Vom trece, saptamana viitoare, la refacerea toaletelor si a caselor de bilete", a spus Ostaficiuc.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.