Mijlocasul din Sierra Leone Julius Wobay nu a putut pleca ieri dimineata impreuna cu restul lotului echipei Universitatea Craiova in stagiul de pregatire pe care echipa olteana il va avea in Antalya, deoarece nu a primit inca viza de intrare in Turcia, el avand in pasaport o viza permanenta de Cipru.

Wobay a ramas la Bucuresti, unde asteapta rezolvarea situatiei, pentru ca joi sa poata pleca spre Antalya. in cazul in care nu se vor rezolva problemele, Wobay se va intoarce la Craiova si se va antrena singur pana la revenirea echipei, programata pentru 9 februarie. "Suntem amanati de pe o zi pe alta. Nu inteleg ce treaba are Julius in scandalul dintre cele doua tari, Turcia si Cipru. Are viza permanenta de Cipru, pentru ca a jucat acolo de la 17 ani. Speram sa se rezolve. El ramane in Bucuresti si este pregatit sa plece in orice moment sa faca jonctiunea cu echipa", a declarat Vicentiu Neagoe, director executiv adjunct la Universitatea Craiova.

Au depus documentele de anul trecut

Conducerea Universitatii Craiova a depus documentatia pentru obtinerea vizei la data de 16 decembrie 2007, primind asigurari ca pana la data de 10 ianuarie, Wobay va primi viza. Marti, la ora 16.30, reprezentantii Universitatii au fost chemati la Ambasada Turciei, acolo unde au primit inapoi pasaportul lui Wobay. Oficialii craioveni au fost chemati din nou la ambasada miercuri, dar nici de aceasta data jucatorul din Sierra Leone nu a primit viza. Woobay a evoluat, inainte de a se transfera la Universitatea Craiova, la echipa cipriota Nea Salamina.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.