Printre personalitatile propuse pe listele de candidati la functia de presedinte al Federatiei Romane de Atletism, a carei Adunare Generala de alegeri va avea loc peste o saptamana, se afla si Gabriela Szabo. Marea atleta, care inca nu a anuntat oficial ca se retrage din activitatea competitionala, a spus ca in nici un caz nu va candida contra Iolandei Balas Soter, actualul presedinte al FRA si principala favorita la sefia forului nostru de atletism. In primul rand o impiedica respectul pentru realizarile Iolandei Balas si apoi considera ca pana la presedintia FRA trebuie sa parcurga niste etape preliminare.

Daca nu este direct interesata de sefia forului atletic roman, functie pentru care o sustine cu toata convingerea pe Iolanda Balas, Gabriela Szabo isi ia in schimb in serios candidatura la vice-presedintie. Impreuna cu sotul sau, Zsolt Gyongyosy, Gabi Szabo lucreaza intens la o strategie pe care doreste sa o aplice in cazul in care va fi aleasa "vice". Ea este convinsa ca, date fiind relatiile personale pe care le are la nivelul conducerii forului international de atletism (IAAF), ar putea contribui la mentinerea relatiilor la nivel inalt dintre IAAF si FRA.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.