Desi vineri va fi zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria Papei Ioan Paul al II-lea, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu agreeaza varianta amanarii celor doua meciuri programate in etapa a XIX-a a Diviziei A, "Poli" Iasi - Univ. Craiova si Farul - Otelul.

In consecinta, Comisia Centrala a Arbitrilor a primit ieri "verde" pentru a anunta brigazile care vor oficia la cele doua intalniri, semn clar ca prologul etapei a XIX-a va avea loc.

MOTIVATIE

Dumitru Dragomir si-a motivat pozitia in stilul sau caracteristic: "Exista posibilitatea ca meciurile de vineri sa fie amanate, desi este aproape imposibil, pentru ca unele dintre echipe vor evolua la 13 aprilie, in returul semifinalelor Cupei Romaniei, si apoi nu ne canta lautarii pe teren", a precizat "Corleone". Liga a hotarat ca partidele de maine sa se desfasoare conform programului initial, care depindea si de televizari. Jucatorii vor purta insa banderole negre, in semn de doliu.

ANTITEZA

Comitetul Olimpic Italian a decis ca vineri, ziua inmormantarii Papei Ioan Paul al II-lea, sa nu se desfasoare in "Cizma" nici o competitie sportiva. Federatia Poloneza de Fotbal a suspendat partidele din toate diviziile, in semn de doliu national, iar cele de baschet si de volei au amanat toate competitiile. Cu toate acestea, sportivii polonezi au decis sa nu se deplaseze la Bucuresti si la Madrid pentru turneele internationale de judo contand pentru Cupa Mondiala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.