Meciul echipei nationale contra Olandei pare sa fi fost ultimul disputat de elevii lui Victor Piturca pe stadionul Giulesti.

Cel putin o perioada, "tricolorii" nu vor mai juca pe terenul Rapidului, dupa ce la finalul partidei din preliminariile CM 2006, cu "Portocala mecanica", fotbalistii au fost huiduiti, iar selectionerul contestat. "Acesta nu este public", spunea, dupa meci, extrem de suparat, Victor Piturca. Potrivit lui Gigi Becali, elevii fostului tehnician al Stelei s-au orientat spre stadionul din bulevardul Ghencea. Poate pentru ca nu au simtit publicul alaturi de ei, poate din superstitie - pentru ca, intr-un timp, fotbalistii afirmau ca stadionul Stelei le poarta noroc - sau poate doar la comanda lui Victor Piturca.

AMANA LUCRARILE

Motivele pot fi diverse, cert este insa un singur lucru: Nationala va juca urmatorul meci din preliminariile turneului final de anul viitor in Ghencea. Patronul "militarilor" a povestit marti seara la OTV ca antrenorul echipei nationale l-a sunat si l-a rugat sa nu demareze actiunile pentru refacerea gazonului deoarece doreste ca prima reprezentativa sa dispute meciul cu Armenia in Ghencea. "Am vorbit cu Piti si mi-a spus ca vrea sa joace partida urmatoare din preliminarii de pe teren propriu pe Ghencea, nu in Giulesti. Asa ca o sa aman lucrarile pentru binele echipei nationale", a spus finantatorul "ros-albastrilor".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.