Atacantul peruan Andres Mendoza a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu Steaua.

Potrivit EVZ, fotbalistul de 29 de ani a ajuns in Romania in noaptea de sambata spre duminica, iar ieri, dupa o ultima runda de negocieri, si-a pus semnatura pe contractul cu gruparea din Ghencea.

„Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Vreau sa inscriu cat mai multe goluri pentru noua mea echipa. Obiectivul principal pentru mine si pentru Steaua este titlul de campioana, care ne va duce in Liga Campionilor, acolo unde aceasta echipa este obisnuita sa joace an de an”, a declarat peruanul pentru site-ul oficial al clubului.

Pe linga Mendoza, patronul Gigi Becali sustine ca Daryo Moreno si Pepe Moreno vor semna zilele acestea, cei doi costind in total aproape 3,5 milioane de dolari, informeaza Cotidianul.

Becali, pentru a echilibra bugetul, asteapta in continuare sa-l vinda pe Nicolae Dica. Liderul ros-albastrilor porneste in turul Spaniei la zvonuri, dupa alarmele false Benfica Lisabona si Valencia urmind acum Espanyol Barcelona.

Ziua adauga ca antrenorul stelist a declarat la revenirea din stagiul de pregatire de la Oliva Nova (Spania) ca este multumit de transferurile atacantilor Dayro Moreno, Jose Moreno si Andres Mendoza, care spera sa fie finalizate pana la mijlocul saptamanii viitoare.

"Deocamdata sunt acorduri intre cluburi, iar in aceste zile, pana cel tarziu marti, miercuri, speram sa fie puse la punct detaliile pentru transferul celor trei. Sunt multumit de transferuri. Poate vine si Armenteros. Am plecat linistit in cantonament pentru ca stiam ce vorbisem cu Adi Ilie si eram convins ca va face tot posibilul ca jucatorii doriti sa ajunga in Ghencea", a spus Lacatus.

Despre transferurile celor trei atacanti sud-americani, presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a spus ca acestea sunt "sigure" si ca nu mai exista riscul ca lucrurile sa se schimbe. "Vor fi doi Moreno la Steaua, sunt sigure transferurile. Mendoza vine si el", a spus Argaseala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.