In proportie de peste 50%, CFR Cluj poate deveni campioana nationala, ceea ce ii atrage automat dreptul de a participa in grupele Ligii Campionilor.

Din pacate pentru clujeni, acestia s-ar putea sa-si vada echipa favorita pe un alt stadion, cel din Gruia avand sanse minime sa intruneasca normele UEFA.

Situatia este una reala, chiar daca oficialii clujeni, inclusiv Viorel Duru, presedintele comisiei de licentiere din cadrul FRF, pretind ca situatia ar fi alta. in prezent, la stadion exista doar o tribuna si doar o peluza. Unde ar trebui sa fie cealalta tribuna se afla un teren viran, fara estetica, iar pe locul eventualei peluze secunde se afla cateva case, mascate pe timpul meciurilor de bannere publicitare.

“Stadionul CFR a fost omologat anul trecut, la meciul cu Famagusta, de categoria a treia, ceea ce inseamna ca poate gazdui partide in grupele Ligii Campionilor. Avem scrisoarea de la UEFA. Desi are doar o tribuna si o peluza. Capacitatea minima ceruta de UEFA este de 3.000 de locuri, la Cluj sunt 10.000. De asemenea, e nevoie de o parcare VIP cu macar 150 de locuri, 10 locuri pentru oficiali si doua pentru autocare. Cei de la Cluj vor inchide strazile adiacente pentru a se crea locurile de parcare. Noua tribuna ce urmeaza sa se construiasca va avea, din cate am inteles, si o parcare subterana. La masa presei trebuie sa fie 100 de locuri, dintre care 50 cu pupitru si instalatie electrica si internet”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.