George Copos, presedintele FC Rapid Bucuresti, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca are mare incredere in atacantul sarb Ranko Despotovic (25 de ani), de la Vojvodina Novi Sad, care este aproape de semnarea unui contract cu formatia din Giulesti.

Ieri la amiaza, se spunea ca transferul a intrat in impas dupa ce "pe fir" intrase Steaua Rosie Belgrad.

Presedintele FC Rapid a precizat ca Despotovic este un jucator puternic, cu viteza, un varf care va juca in locul lui Ionut Mazilu.

"Am promis ca in locul lui Ionut Mazilu, un fotbalist foarte bun, un om de caracter, vom aduce tot un jucator de echipa nationala. Acesta este Ranko Despotovic, jucator in nationala de fotbal a Serbiei. Imi asum intreaga responsabilitate pentru un superjucator ca Despotovic, am stat trei zile cu temperatura si am butonat internetul. Este un superjucator. Meritul il are in primul rand Zotta, care a plecat imediat in Serbia, negociind de ieri de la pranz."

Copos a mentionat ca nu vor mai pleca fotbalisti din lotul de baza al Rapidului. Pe de alta parte, jucatorul Ryan Griffiths se va alatura, miercuri seara, lotului echipei Rapid Bucuresti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.