Pentru ca jucatorii pusi pe liber nu si-au gasit inca angajamente, Stiinta pare tentata sa lase din pretul fixat initial.
In momentul in care i-au pus pe liber pe Madalin Ciuca, Gabriel Velcovici, Costi Gargalie si Ovidiu Stoianof, Universitatea Craiova le-a fixat si preturile de vinzare. Ciuca a fost cotat la 500.000 de dolari, iar ceilalti la 200.000 de dolari. La aproape o luna de cind i-a scos pe taraba, nici unul dintre jucatori n-a reusit sa se transfere. Gargalie a anuntat ca s-ar duce si la Divizia B, sau mai rau, ca nu exclude sa se lase de fotbal, Stoianof astepat un semn de la U Cluj, iar despre Ciuca si Velcovi s-a spus ca ar avea oferte din strainatate, din Turcia, Ucraina sau Germania, insa nimic un nu se concretizase pana ieri. Din tara doar Dacia Mioveni a anuntat oficial ca l-ar dori pe Ciuca, dar pretul, 500.000 de dolari, l-a facut pe antrenorul argesenilor sa renunte la idee.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.