Sebastian Bodu, fostul sef al Fiscului, a dezvaluit ieri, pentru EVZ, ca transferurile cu mari probleme sunt cele catre echipele din cele doua tari.

Ancheta declansata de DNA in privinta transferurilor poate surprinde doar aparent. Istoria recenta a fotbalului romanesc e plina de transferuri care seamana mai degraba a jaf la drumul mare decat a tranzactii corecte.

A ramas de pomina plecarea lui Tibi Ghioane la Dinamo Kiev. In tara s-a spus ca fotbalistul a costat 250.000 de dolari, in timp ce ucrainenii au informat ca au platit 2,5 milioane de dolari! Ziarele portugheze au spus ca Marius Niculae a costat Sporting Lisabona sapte milioane de dolari, in timp ce Dinamo a comunicat ca a primit doar trei!

Cercetarile procurorilor capata, sustin surse judiciare, proportii nebanuite. Nu mai putin de 15 persoane din fruntea fotbalului nostru vor fi puse sub invinuire. Ieri a fost chemat la DNA, pentru audieri, Ioan Becali. In „joc de glezne” sunt conducatorii dinamovisti si cei rapidisti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.