Fotbalistul brazilian al echipei AC Milan, Kaka, a fost desemnat cel mai bun conducator de joc in 2007 de catre Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS).
Brazilianul a acumulat 241 de puncte si a fost urmat de coechipierul sau, italianul Andrea Pirlo, cu 90 de puncte, locul trei revenind argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona, cu 79 de puncte. Argentinianul Juan Roman Riquelme (Boca Juniors) si brazilianul Ronaldinho (FC Barcelona), cu cate 59 de puncte, s-au clasat la egalitate, pe locul 4. Englezul Steven Gerrard (Liverpool) a ocupat locul 6, cu 52 de puncte, fiind urmat de spaniolul Francesc Fabregas (Arsenal), cu 44 de puncte. Fotbalistul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, cu 43 de puncte, s-a clasat pe locul 8, in timp ce brazilianul Diego de la Werder Bremen a ocupat pozitia a noua, cu 21 de puncte. Brazilianul Robinho de la Real Madrid s-a clasat pe locul 10, cu 19 puncte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.