Marian Iancu i-a transferat ieri la Dinamo pe Torje si pe Mansour pentru 2,5 milioane de euro.

Echipa de fotbal Dinamo a reusit ieri sa dea lovitura pe piata transferurilor interne, dupa ce si-a asigurat serviciile timisorenilor Gabriel Andrei Torje, 18 ani, si Gueye Mansour, 22 de ani. Cei doi vor fi „caini” cu pedigree pentru urmatorii cinci ani., comenteaza EVZ.

Jurnalul informeaza ca achizitionarea lui Torje (18 ani) a costat-o pe Dinamo nu mai putin 2.000.000 de euro, in timp ce pentru Mansour (21 de ani) gruparea din stefan cel Mare va plati 500.000 de euro.

Transferul lui Mansour s-a perfectat ceva mai greu decat cel al lui Torje, atacantul senegalez avand obiectii in privinta salariului.

“Doar cluburile s-au inteles, fiindca eu n-am ajuns inca la un acord cu Dinamo la bani”, declarase jucatorul, care solicita un salariu stagional de 120.000 de euro, cu 40.000 mai mult decat ii oferea Dinamo. Cateva ore mai tarziu, partile s-au pus insa de acord, fapt confirmat de impresarii lui Mansour, Cristea Opria si Florin Iacob.

“Mansour a semnat acordul de transfer si va semna si contractul, dar mai are niste probleme de rezolvat cu nunta”, a spus Opria, afirmatie sustinuta si de Iacob: “Mansour este jucatorul lui Dinamo pentru urmatorii cinci ani, totul este batut in cuie”.

„Am fost nevoit sa aleg cu mintea”, au fost vorbele lui Torje, relateaza EVZ

„Nu mai conteaza cine nu m-a mai vrut la Timisoara. Important e ca sunt la o echipa care in fiecare an se bate la titlu. Sincer, ma gandesc chiar la echipa nationala si la Euro 2008”, a mai spus mijlocasul dreapta, pentru aducerea caruia Borcea s-a sfatuit, spun unele surse, cu selectionerul Victor Piturca.

Cu o seara inainte, conform Adevarul, Gabriel Torje a dansat impreuna cu fanii timisoreni, care au scandat impotriva „cainilor".

Torje le-a dat de inteles celor aproximativ 400 de fani ca nu se simte dorit la Poli si ca nu vrea sa se trezeasca eterna rezerva la 25 de ani, dar si ca "am zis eu ca plec la Dinamo?", dupa care a dansat in timp ce suporterii scandau trivialitati impotriva "cainilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.