Steaua s-a inteles cu atacantul columbian al lui Independiente pentru transfer si asteapta raspunsul gruparii argentiniene

Ros-albastrii sunt foarte aproape de transferul atacantului columbian Jose Alcides Moreno Mora, de la Independiente, "intermediarul" transferului fiind portarul stelist Robinson Zapata, coleg cu atacantul la America de Cali. Zapata l-a convins pe "Pepe" Moreno ca Steaua este o alegere excelenta, iar sefii din Ghencea au inaintat deja o prima oferta gruparii din Buenos Aires: 250.000 de euro pentru imprumutul pana la vara si optiune de cumparare definitiva pentru 1,5 milioane de euro.

Moreno a confirmat discutiile cu Zapata si s-a declarat magulit de interesul gruparii din Ghencea pentru el, informeaza publicatia "Futbolred". "Robinson Zapata a fost primul care m-a sunat si mi-a vorbit despre interesul clubului roman si despre Romania. Stiam unele lucruri, am jucat impotriva lor pe cand eram in Ucraina la Dinamo Kiev", a spus Moreno.

"In acest moment, nu-mi ramane decat sa astept ca Steaua si Independiente sa se puna de acord asupra transferului", a declarat Moreno, care si-a dat deja acordul pentru a juca in Ghencea. "Conform declaratiilor lui Moreno, exista un interes din partea clubului Steaua. Moreno vrea sa plece de la Independiente, deoarece acolo nu are continuitate", a scris publicatia citata, care adauga ca o alta posibila destinatie ar putea fi Cruzeiro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.