Incredibil, dar adevarat. Unul dintre liderii galeriei Universitatii Craiova l-a sunat pe Gica Popescu si i-a cerut acestuia sa investeasca in echipa.

Cine este acest intreprinzator? “Postasul”, devenit celebru dupa ce a intrat pe gazon la un meci cu Dinamo si i-a aruncat in fata lui Claudiu Niculescu un fular cu insemnele stiintei. E adevarat ca a iesit cam sifonat dupa ce a fost luat in primire de fostul atacant al “cainilor”, Adrian Mihalcea.

“Am fost sunat de unul dintre sefii galeriei Universitatii Craiova, celebrul "Postasul". Nu am vorbit eu cu el, insa persoana care a raspuns la telefon mi-a spus ca acesta a cerut sa ma intorc la Craiova. Oare nu e tot acel "Postas" care in urma cu un an sau doi ma injura? Nu inteleg, in Romania s-a dat si se da prea multa importanta sefilor de galerie. Suporterii sunt foarte importanti pentru un jucator. Pentru ei se joaca fotbal, insa acolo unde am jucat in Europa, la echipele pe la care am trecut, noi, jucatorii, nu cunosteam seful ga-leriei, pe cand in Romania sefilor de galerie li se pun la dispozitie birouri in sediile cluburilor”, a spus Gica Popescu.

El nu a negat insa interesul pentru cumpararea echipei la care s-a lansat in fotbalul mare. “in acest moment, Craiova are un investitor care face lucruri bune. Am inteles de la dansul ca va lasa echipa mostenire copiilor. Foarte bine, insa anunt de pe acum ca daca va dori vreodata sa o instraineze, ne putem aseza la masa tratativelor. Chiar si eu voi lasa mai departe fiului meu aceasta vorba, ca, daca este nevoie, sa ajute Universitatea”, a adaugat “Baciul”. Popescu stie ca o eventuala reactie negativa la venirea sa in Banie ar fi urmarea exclusiva a episodului Dinamo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.