Fundasul Laszlo Sepsi, transferat de la Gloria Bistrita la Benfica Lisabona, a declarat pentru site-ul oficial al clubului lusitan ca in Romania este comparat cu capitanul tricolorilor, Cristian Chivu.

"Sa ajung la Benfica la 21 de ani este cel mai bun lucru care mi se putea intampla. Sunt uimit de ce am gasit aici, pot spune raspicat ca la Benfica este o alta lume. Este ceva incredibil, nu ma asteptam sa fie atat de frumos. Sunt un fotbalist dur, dar in sensul bun al cuvantului, niciodata nu renunt sa lupt pentru minge,
dar intr-un mod corect, sportiv. In Romania sunt comparat cu Chivu, jucam pe aceeasi pozitie, este rapid si tehnic. Promit o adaptare rapida si munca multa", a spus Sepsi, care a semnat, luni seara, un contract pe cinci ani si jumatate cu Benfica Lisabona si a primit tricoul cu numarul 33, care i-a apartinut lui Ricardo Rocha.

Fostul international roman Ioan Ovidiu Sabau, care l-a antrenat pe Sepsi la Gloria Bistrita si care s-a aflat cu jucatorul in Portugalia in timpul negocierilor cu Benfica, l-a comparat pe acesta cu fundasul italian Paolo Maldini, de la AC Milan.

"Nu stiu daca pot fi comparat cu Maldini, dar voi munci pentru a ajunge la valoarea lui sau pentru a-l depasi. Sunt foarte ambitios", a punctat internationalul roman de tineret.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.