Primul meci al ultimei etape din Divizia A a fost castigat net de Rapid, in fata unei echipe din Regie sosite in Giulesti cu ambitii mari, dar care aproape ca nu a existat.

Geroasa seara de langa Podul Grant i-a apartinut golgeterului Rapidului, Daniel Niculae, care a mai bifat o prestatie de exceptie in fata propriilor suporteri. Meciul, in sine, nu a avut istoric. Gazdele s-au impus fara nici o problema si s-au apropiat la doua puncte de liderul Steaua.

URMARIT. Special pentru a-l urmari pe atacantul intrat recent si in calculele pentru echipa nationala a fost in Giulesti si fostul international al Ajax-ului Ruud Krol. Sef al cautatorilor de talente al "lancierilor", Krul nu a fost singurul impresar adus de firma "Becali-Sport" pentru asteptatul meci dintre vecinele de cartier Rapid si Sportul. De la tribuna oficiala au mai urmarit potentialele "tinte" emisari de la Dinamo Kiev si Lokomotiv Moscova.

IRONIE. Frigul patrunzator si rezultatele nesatisfacatoare din ultima perioada au tinut departe de stadion majoritatea suporterilor rapidisti. Inceputul partidei a fost marcat de un mesaj ironic afisat de galeria alb-visiniilor, menit sa taxeze mediocritatea in care echipa favorita se complace la meciurile din deplasare. "De Mos Craciun, ne dorim victorii in deplasare!", scria pe un banner al peluzei giulestene.
CURAJ
In pofida esecului lamentabil de la Constanta din etapa precedenta, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a folosit aproape aceeasi formula de start. El a inceput din noi cu Marian Aliuta si Sabin Ilie, desi cei doi s-au aflat printre jucatorii criticati dur de presedintele Dinu Gheorghe la finele meciului pierdut pe terenul Farului. Gheorghe a precizat ieri ca scaunul lui Lucescu jr. nu s-ar fi clatinat nici in cazul unui semiesec sau esec in fata Sportului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.