De ieri, internationalul roman Laszlo Sepsi este oficial “vultur”.

Fostul fotbalist al Gloriei Bistrita a semnat contractul cu Benfica si a fost prezentat ieri la Lisabona. Fundasul stanga va castiga 300.000 de euro pe sezon la gruparea lusitana, in urmatorii 5 ani.

Tanarul jucator roman a facut furori in Portugalia, presa acordand spatii importante transferului lui Sepsi la Benfica. Unul dintre cele mai imporante ziare lusitane, “A Bola”, i-a dedicat chiar prima pagina fostului jucator al echipei pregatite de Ioan Ovidiu Sabau.

Laszlo se afla de cateva zile in Portugalia, iar duminica s-a intalnit cu presedintele Benficai, Luis Felipe Viera, apoi a facut un scurt tur al orasului in care va sta in urmatorii cinci ani.

Internationalul roman a vazut cateva apartamene, insa nu s-a decis asupra unei locuinte si urmeaza sa stea la hotel pana cand isi va gasi casa potrivita.

Nu doar presa portugheza l-a laudat pe Sepsi, ci si fostii sai adversari din Liga I. Mijlocasul de la CFR Cluj, Pedro Oliveira, le-a povestit jurnalistilor de la publicatia “Maisfutebol” despre calitatile lui Sepsi:

“Este un jucator constant. Este titular in nationala Under 21 si candidat pentru nationala de seniori la Euro 2008. Este foarte bun sub aspect defensiv. Benfica face o mare achizitie. Sepsi este, ca valoare, al doilea fundas stanga din Romania”.

Aici a semnat!

Click! a intrat in biroul celui mai puternic om de la Benfica, noua echipa a lui Laszlo Sepsi. Luis Felipe Viera l-a intampinat pe internationalul roman duminica, in sediul clubului, apoi cei doi au mers in biroul presedintelui gruparii lusitane, unde s-au semnat contractele.

Sepsi va avea cele mai bune conditii la echipa “vulturilor” - un complex sportiv de cinci stele, unde va incepe de astazi pregatirea alaturi de restul echipei - o sala de forta dotata cu cele mai noi aparate si un centru de recuperare ultramodern.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.