“Briliantul” a reusit o dubla in partida pe care Fiorentina a castigat-o, scor 2-1, in deplasare, cu AC Parma. Astfel, atacantul ”tricolorilor”, cu 11 reusite, se afla impreuna cu Ibrahimovic, de la Inter, pe locul doi in clasamentul marcatorilor din Italia.

Cel mai in voga fotbalist roman al momentului, Adrian Mutu, a deschis scorul cu o lovitura de cap, in partida cu Parma, intr-un moment in care era fluierat, la fiecare atingere de balon, de suporterii fostei sale echipe.

Gruparea emiliana a egalat in a doua repriza si, cu cinci minute inainte de final, Christian Vieri a fost faultat in careu. Penalty pentru Fiorentina, iar Mutu duce din nou echipa in avantaj. “Briliantul” a parasit terenul pe care a cunoscut foarte multe momente frumoase ale carierei, usor accidentat la coapsa dreapta, in prelungiri.

“Nu este normal ca suporterii Parmei sa scandeze lozinci rasiste impotriva mea. Sper sa nu se mai intample in viitor. Eu sunt fericit pentru aceasta victorie. Obiectivul nostru este acela de a ramane in primele patru locuri”, a declarat Mutu la finalul meciului.

Intr-o alta partida din Serie A, Internazionale Milano, cu Chivu integralist, a invins, scor 3-2, in deplasare, formatia lui Paul Codrea, AC Siena. Meciul de pe “Artemio Franchi”, din Siena, a fost considerat unul din cele mai spectaculoase ale etapei a 18-a din campionatul Italiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.