Acordurile unui pian au insotit discutiile purtate joi seara, intr-o cafenea, de oficialul dinamovist si tehnicianul echipei FC Brasov.
Revenit miercuri seara din vacanta petrecuta sub soarele Mexicului, Cristi Borcea, directorul executiv al „cainilor rosii”, a declansat in forta operatiunea „antrenor pentru Dinamo”, intalnindu-se joi seara cu Razvan Lucescu. Tehnicianul aflat acum sub contract cu divizionara secunda FC Brasov ar urma sa fie instalat la vara pe banca tehnica a „ros-albilor”.

Oficialul bucurestenilor a discutat cu fiul lui „Il Luce” in cafeneaua de lux „Cafe Louis”, din cartierul bucurestean Floreasca, unde au purtat o noua runda de negocieri. Discutia a durat 50 de minute (a inceput la ora 19.40 si s-a incheiat in jurul orei 20.30) si s-a purtat in ambianta sonora a unei partituri cantate la pianul din incapere. Cei doi au ocupat o masa retrasa din local, cautand sa se fereasca de ochii curiosilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.