Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal vrea 50 de milioane de euro pentru drepturile tv asupra Ligii I la licitatia din primavara.
Mitica Dragomir vrea sa demonstreze ca este mai bun manager decit Mircea Sandu, anuntind ca vrea circa 50 de milioane de euro pentru drepturile de televizare a meciurilor din campionatul intern in urmatorii ani. Suma este si un alibi pentru seful LPF impotriva marilor cluburi bucurestene, care ar dori o negociere individuala cu televiziunile, ceea ce ar insemna pierderea de catre Dragomir a voturilor celor mici si multi. Pentru comparatie, Federatia Romana de Fotbal (FRF) a acordat, in luna noiembrie 2007, postului Antena 1, pentru 2,6 milioane de euro, dreptul de televizare a meciurilor echipei nationale de fotbal seniori in urmatorii doi ani, incluzind insa doar partidele din preliminariile CM si amicalele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.