Dinamo si Steaua se lauda cu un singur transfer, Rapidul inca tatoneaza piata.
Seceta transferurilor se mentine in Capitala. Chiar daca se afla la o distanta apreciabila de liderul CFR Cluj, granzii din Bucuresti nu se grabesc sa-si intareasca lotul, ba, mai mult, Dinamo anunta ca nu pleaca si nu vine nimeni, in afara tinarului Todorovski, aflat deja in probe. „Am avut o discutie cu Talnar si mi-a zis ca e foarte multumit de lot. Nu va mai veni nimeni la Dinamo. Avem o echipa foarte valoroasa, care va putea face fata in retur“, crede Cristi Borcea, care a renuntat, astfel, in ciuda zvonurilor, la galateanul Szekely si la senegalezul Mansour, de la Poli Timisoara. In schimb, „ciinii“ au probleme cu Blay, care n-a venit la reunire, si cu Galliquio, care a intirziat.

Rapid si Steaua incearca sa faca fata liderului cu nume sonore ajunse insa in pragul pensionarii. Pe linga Szekely, pe care Copos sustine ca este aproape sa-l transfere, mai ales dupa ce Otelul a declinat oferta CFR-ului, giulestenii sint aproape sa-i transfere pe Salou si pe belgianul Phillipe Leonard, de 34 de ani, fost coleg cu antrenorul Rednic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.