Internationalul de tineret Claudiu Keseru, a declarat, ieri, ca va parasi gruparea franceza in aceasta perioada de transferuri.

De atacantul lui FC Nantes sunt interesate multe echipe din Liga I, printre care Dinamo si Poli Timisoara, dar si Racing Santander, sau AS Monaco.

“Sunt sanse foarte mari sa plec de la FC Nantes. Pentru moment, nu stiu unde voi merge. Oferte tot apar si dispar si nu e inca nimic concret. As prefera sa raman in Franta, dar nu as spune "nu", unei reveniri in campionatul romanesc. Din tara nu am nici o preferinta si orice este posibil”, a declarat fotbalistul, care a fost propus si la CFR Cluj, el fiind, insa, refuzat de oficialii clujeni.

Gruparea franceza vrea sa scape de Keseru in aceasta iarna, deoarece in vara, jucatorul ar putea pleca liber de contract:

“Cei de la FC Nantes mi-au facut doua propuneri de prelungire a contractului, una in iulie si una in septembrie, insa am refuzat. Nu puteam accepta, din cauza motivelor sportive. Daca mi s-ar fi propus prelungirea contractului la sfarsitul sezonului trecut as fi semnat, insa acum am fost folosit prea putin”. Oradeanul este curtat cu insistenta si de AS Monaco, formatie care a ramas fara Jan Koller. Atacantul ceh a semnat in urma cu trei zile un contract pana in 2010, cu Nurnberg.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.