Clubul din Ucraina a facut Stelei o oferta de 7,2 milioane de euro pentru Dorin Goian, fiind foarte probabil ca internationalul stelist sa ajunga coleg al lui Tiberiu Ghioane.

Vestile precum ca dorin Goian ar avea o oferta de 7,2 milioane de euro de la Dinamo Kiev nu vin dinspre Steaua, ci sunt promovate de seful Ligii Profesioniste, Mitica Dragomir.

El a declarat recent ca internationalul stelist, puternic curtat in ultima perioada de multe cluburi din Europa, este foarte aproape de a semna un angajament cu Dinamo Kiev, Steaua urmand sa primeasca in contul sau suma de 7,2 milioane de euro.

Pentru Dorin Goian, Steaua a mai primit oferte de la cluburi din Anglia si Franta, Manchester City si Lens interesandu-se de fotbalistul roman. Dumitru Dragomir a precizat ca stie de oferta lui Dinamo Kiev, dar reversul situatiei este foarte complicat:

“Ca sa aduci un jucator de valoare in Romania trebuie sa cheltuiesti peste 10-12 milioane de euro. Pentru Goian, Dinamo Kiev a oferit 7 milioane de euro, bani care nu sunt putini pentru campionatul nostru, dar asta este deocamdata piata. Peste 3-4 ani preturile se vor echilibra”, a spus Dragomir.

La aflarea vestii ca ar putea fi coleg cu Dorin Goian, singurul jucator roman de la Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a precizat: “Ar fi extraordinar ca Dorin Goian sa vina la Kiev. Am urmarit multe meciuri ale lui si mi se pare un fotbalist foarte bun. El are in primul rand calitatile fizice necesare pentru a face fata campionatului din Ucraina, iar referintele despre el sunt in general execelente”, a spus Ghioane.

Argentinian de 700.000 de euro

Desi inca neanuntat de oficialii Stelei, transferul argentinianului de 29 de ani Dario Fernandez, de la formatia greaca Panionios, a fost perfectat deja pe Internet.

Stirile circula mai repede pe Internet decat dinspre Steaua, care a plecat ieri in cantonament in Spania pentru prima perioada a pregatirilor de iarna. Mijlocasul argentinian de 29 de ani Dario Fernandez, de la echipa greaca Panionios, a fost transferat in Ghencea pentru suma de 700.000 de euro si se va alatura curand echipei aflate inca de ieri la Valencia.

Fernandez a semnat un contract pentru 2 ani cu Steaua si a fost vandut, potrivit ziarelor din Grecia, datorita crizei financiare prin care trece clubul. Fernandez a jucat in cariera lui pe la o puzderie de echipe, dintre cele mai importante fiind Sporting Punta Alta (Argentina), Quilmes AC (Argentina), Olimpo Bahia Blanca (Argentina), Cobreloa Calama (Chile), Panionios Atena (Grecia).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.