Presedintele comitetului director al clubului Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a anuntat ieri ca atacantul echipei Steaua, Valentin Badoi, va semna un contract valabil trei sezoane cu gruparea banateana, toate aspectele tranzactiei fiind lamurite.

"Am ajuns la un acord cu Steaua, Badoi este de acum jucatorul lui Poli Timisoara. Inca nu am semnat contractul cu el, dar il asteptam astazi (n.r. - miercuri) la Timisoara si o sa perfectam toate actele. Dar noi ne-am inteles mai de mult cu jucatorul. Badoi va semna
pe trei ani", a spus Chivorchian.

Poli Timisoara nu va plati nici o suma de transfer, conducerea banateana acceptand sa cedeze Stelei, in schimbul lui Badoi, cele 30 de procente pe care le detinea asupra fundasului Ifeany Emeghara .

Punct unei perioade negre

Ieri, Badoi parea a fi cel mai fericit jucator din lume. "In sfarsit, plec! Am pus capat celei mai grele perioade din viata mea. O perioada asa de neagra nu am avut nici cand eram junior. Sunt foarte bucuros ca las totul in urma, ma simt usurat. Aventura din Ghencea mi-a lasat un gust amar. Am facut cea mai mare greseala a carierei mele cand am plecat la Steaua. Am pus banii deasupra fotbalului, si fotbalul a ras de mine pe urma", a spus Badoi


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.