Sport 9 Ianuarie 2008 01:38
Pugilistul roman si-ar putea apara centura cu diamante in fata americanului William Joppy, intr-o gala organizata de Interbox in ultima zi din februarie.
Peste numai sapte saptamini, pugilistul roman Lucian Bute va urca in ring pentru a-si apara titlul mondial in versiunea WBC. Daca locul si data sint deja cunoscute - Montreal, 29 februarie -, numele adversarului se afla inca sub semnul intrebarii. Desi initial se vehiculau nume precum cel al germanului Robert Stieglitz si al ucraineanului Vitaly Tsypko, se pare ca cel mai aproape de a incrucisa manusile cu Bute este fostul dublu campion mondial la mijlocie, americanul William Torelle Joppy.

„William mi-a spus ca se asteapta sa devina urmatorul adversar al lui Bute si deja se pregateste pentru aceasta partida. Negocierile cu grupul Interbox sint destul de avansate pentru a-l indreptati sa creada ca el va fi cel care va urca in ring la Montreal pe 29 februarie“, a declarat promotorul Lou Di Bella.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.