Sport 9 Ianuarie 2008 01:36
Becali a anuntat doua achizitii de la echipe-satelit: Armenteros, de la Sevilla B, si Eze, de la Gloria Buzau

Patronul ros-albastrilor a declarat luni seara, la emisiunea Special de la Sport.ro, ca transferul lui Armenteros este "ca si rezolvat" si a precizat ca Steaua il va achizitiona pe mijlocasul nigerian Dino Eze, de la Gloria Buzau.

"Armenteros e ca si rezolvat. O sa mai vina si Eze, de la Buzau. Se mai discuta pentru Pinto, dar pana la urma tot jucatorii din tara, pe care ii cunosti, e mai bine sa-i iei", a spus Gigi Becali, care a mentionat ca ieri urma sa decida, impreuna cu antrenorul Marius Lacatus, cu managerul sportiv Adrian Ilie si cu presedintele CA, Valeriu Argaseala, lotul care va pleca in stagiul de pregatire de la Valencia, din perioada 9-19 ianuarie.

"Cei opt jucatori care vor pleca se duc la echipa a doua, daca nu le gasesc echipe. La vreo patru, cinci le-am gasit deja unele echipe din Romania si chiar din strainatate. Adi Ilie se ocupa sa poarte negocieri. In locul celor opt vin Radoi, Ghionea, Plesan, plus Habibou, plus Armenteros, sunt cinci. Cei care trebuie sa plece pot sa se duca si la Dinamo sau Rapid, nu ma intereseaza", a spus Gigi Becali, contrat insa de Adrian Ilie: "S-a hotarat si lista celor care o sa stea, nu o sa mearga in primul cantonament. Sunt in jur de patru jucatori si unul care poate are probleme medicale. Nu pot sa-i spun acum pentru ca nici ei nu au fost anuntati inca. Cei care raman acasa sunt in discutii pentru oferte, de asta ii si lasam", a spus Ilie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.