Sport 9 Ianuarie 2008 01:27
Fundasul Ifeany Emeghara a fost singurul fotbalist absent la vizita medicala efectuata marti, la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS), de componentii lotului echipei Steaua Bucuresti, acesta fiind in pregatiri cu nationala Nigeriei, cu care va participa la Cupa Africii pe Natiuni.
Toti jucatorii stelisti au fost la vizita medicala, dar nu toti s-au regasit apoi pe lista fotbalistilor care pleaca azi in primul cantonament, in Spania, la Valencia, etapa ce va dura pana pe 19 ianuarie. In perioada 25 ianuarie-5 februarie, Steaua va sustine al doilea cantonament de pregatire la Larnaca (Cipru), in timp ce ultimul stagiu de pregatire inainte de inceperea campionatului se va desfasura in perioada 11-16 februarie, in Antalya (Turcia).

Zapata, Cernea, Vatca - portari, Ninu, Golanski, Rada, Dorin Goian, Eugen Baciu, Nesu, Ghionea, Petre Marin -fundasi, Radoi, Bicfalvi, Ovidiu Petre, Nicolita, Plesan, Lovin, Cristocea, Marius Croitoru, Badoi - mijlocasi, Valentin Badea, Nicolae Dica, Habib Habibou, Surdu, Iacob, Zaharia si Neaga au fost insotiti la INMS de medicul Radu Paligora.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.