Sport 9 Ianuarie 2008 01:24
Elevele Marianei Tirca au cistigat derby-ul Ligii Nationale de handbal, dupa ce au invins Oltchimul, cu scorul de 27-26.

Potrivit Cotidianul, Rulmentul Brasov a reusit sa puna capat invincibilitatii campioanei en-titre, Oltchim Rimnicu Vilcea, cistigind cu 27-26 (16-15), derby-ul Ligii Nationale la handbal feminin. Gratie acestei victorii, elevele Marianei Tirca au reusit sa se detaseze si in clasament, instalindu-se in fotoliul de lider, cu 24 de puncte, in timp ce Oltchimul este nevoita sa se multumeasca doar cu locul doi (22 de puncte).

Cu patru minute inainte de finalul primei parti insa, cand Rulmentul conducea cu 16-12, Tadici a cerut timp de odihna, informeaza Adevarul. O decizie foarte buna, deoarece Valcea a marcat de trei ori fara sa primeasca vreun gol. Gazdele incep la fel de bine si partea a doua, iar in numai 12 minute se duc la cinci goluri avans. Un alt timp de odihna solicitat de Tadici face iarasi minuni in tabara oaspetelor, care au recuperat spectaculos si au ajuns la un gol in spatele gazdelor, scor 23-22.

Finalul de meci avea sa fie de infarct. Hutupan a fost eliminata, iar locul acesteia in poarta a fost luat de Valeria Bese. Pe margine, Gheorghe Tadici a protestat indelung, sustinand, in stilul caracterisitc, ca a fost furat de arbitri. in zadar. Oltchim rateaza o aruncare de la noua metri si inregistreaza prima infrangere in campionat, scor 26-27.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.