Sport 7 Ianuarie 2008 03:19
Dupa pleiada de lusitani de la CFR Cluj, Pandurii Tg.-Jiu a transferat 11 jucatori si antrenori din primele doua ligi ale acestei tari.

Anuntat inca de vineri, transferul canadianului Lars Hirschfeld la CFR Cluj s-a realizat abia ieri, la o zi dupa ce fostul portar al lui Rosenborg a sosit in Romania. Singurul impediment in calea parafarii actelor ar fi fost salariul solicitat de portarul de 29 de ani, 280.000 de euro anual, insa presedintele Iuliu Muresan s-a inteles cu portarul de Liga Campionilor pentru un contract valabil pe trei ani si jumatate.

„Pina la urma, Lars a semnat. E un jucator foarte bun de care aveam nevoie. Ne-am intarit deja apararea si nu vom mai avea probleme in cistigarea campionatului“, crede Iuliu Muresan.

Lars Hirschfeld este cel de-al patrulea transfer al liderului clasamentului, dupa Dorsin, Diego Ruiz si Dubarbier. In atentia conducerii clujene mai sint patru ivorieni, care asteapta sa-si rezolve problemele legate de cartea verde, dupa care oficialii ardeleni vor anunta incheierea campaniei de achizitii. Primul dintre acestia este mijlocasul Koumatien Emmanuel Kone, care va semna pe cinci sezoane.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.