Anuntat inca de vineri, transferul canadianului Lars Hirschfeld la CFR Cluj s-a realizat abia ieri, la o zi dupa ce fostul portar al lui Rosenborg a sosit in Romania. Singurul impediment in calea parafarii actelor ar fi fost salariul solicitat de portarul de 29 de ani, 280.000 de euro anual, insa presedintele Iuliu Muresan s-a inteles cu portarul de Liga Campionilor pentru un contract valabil pe trei ani si jumatate.

„Pina la urma, Lars a semnat. E un jucator foarte bun de care aveam nevoie. Ne-am intarit deja apararea si nu vom mai avea probleme in cistigarea campionatului“, crede Iuliu Muresan.

Lars Hirschfeld este cel de-al patrulea transfer al liderului clasamentului, dupa Dorsin, Diego Ruiz si Dubarbier. In atentia conducerii clujene mai sint patru ivorieni, care asteapta sa-si rezolve problemele legate de cartea verde, dupa care oficialii ardeleni vor anunta incheierea campaniei de achizitii. Primul dintre acestia este mijlocasul Koumatien Emmanuel Kone, care va semna pe cinci sezoane.