Sport 7 Ianuarie 2008 03:12
Lucescu jr este curtat de Dinamo, care-l doreste din vara. Ioan Neculaie are o contraoferta-soc: o baza de pregatire de cinci stele la Brasov.

Este clar ca Razvan Lucescu este unul dintre tehnicienii cei mai ravniti ai momentului. Finantatorul Brasovului, Ioan Neculaie, i-a promis ca investeste 100.000.000 de euro in echipa, dar si in infrastuctura, dupa modelul bazei celor de la Sheriff Tiraspol.

De aceea, Razvan intarzie sa dea un raspuns dinamovistilor si se pare ca va fi unul negativ. Cand a acceptat oferta echipei FC Brasov, nu putini au fost cei care l-au blamat pe Razvan Lucescu ca se duce sa lucreze in Liga a II-a. Omul care l-a convins insa pe antrenor ca nu greseste a fost Dinu Gheorghe.

"Vama" aflase deja de planurile finantatorului brasovean, Ioan Neculaie, care vrea sa creeze in orasul din inima Transilvaniei cea mai moderna baza de sport din tara. in plus, a mai contat si oferta financiara, 300.000 de euro pe sezon, practic de nerefuzat in conditiile in care era dubla fata de cea din "era Rapid".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.