Sport 5 Ianuarie 2008 00:03
Noul antrenor al Pandurilor are o lista de achizitii cu 25 de fotbalisti lusitani.
Rui Duarte (Estrela Amadora, fundas dreapta), Marco Soares (Uniao Leiria, mijlocas, international din Insulele Capului Verde), Jessui Silva do Nascimento (Leiria, atacant, 26 de ani) sint trei nume dintr-o lista de aproximativ 25 de fotbalisti pe care antrenorul Pandurilor, Joaquim Teixeira, le-a propus presedintelui gruparii gorjene, Marin Condescu. Cu majoritatea nici nu s-au inceput negocierile, doar cinci jucatori fiind siguri in acest moment, insa numele lor sint pastrate in mod secret de conducatorii clubului.

Teixeira doreste sa vada mai intii la lucru jucatorii din Romania, urmind sa decida cine va fi pastrat si cine va fi pus pe lista de transferuri. “Sint multe nume pe lista propusa de antrenorul Teixeira, insa cu multi nici nu s-au inceput negocierile si nici nu se vor incepe decit dupa ce tehnicianul va vedea care sint posibilitatile jucatorilor din lotul actual”, a declarat administratorul delegat Viorel Temelescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.